Dance-feest, banner met logo Lacosta-Media

Licht

Met de juiste verlichting zorgt u ervoor dat uw bezoekers een bepalende sfeerimpressie krijgen. Wij zeggen: "ook wel de sfeer staat of valt met licht". Of dit nou het bewegende licht tijdens een show is of juist dat perfecte spotje wat uw schilderij uitlicht in de galerij, wij hebben het voor u!

Statisch licht

Het statisch licht wordt helaas vaak onderschat of gemist. Statisch licht is belangrijk voor een eerste indruk, ook wel de fundering voor een ultieme beleving. Voor het uitlichten van momenten, gebouwen of monumentale standbeelden heeft u statisch licht nodig. Hiervoor hebben wij allemaal verschillende soorten, maten en kleuren lampen in het assortiment en denken wij graag mee over verschillende, passende, mogelijkheden.

Bewegend licht / Showlicht

Bewegend licht is essentieel om een show van uw feest te maken. Met bewegend licht zorgt u ervoor dat geen enkel moment hetzelfde is. Wij bieden u een ruim scala aan bewegend licht. Zo is er voor ieder moment het juiste licht. Denk aan een rustig draaiende movinghead tijdens een bruiloft tot aan een stroboscoop tijdens een dance-event. Wij geven u graag een advies wat, naar onze mening, een perfecte licht show creëert bij uw event.

Lichtsturingen en personeel

Zowel statisch licht als showlicht is te bedienen via verschillende sturingen. Wanneer er een lichtshow wordt gehuurd, kunt u ervoor kiezen een light-jockey in te huren. Een light-jockey is een persoon die tijdens het evenement de verlichting beheerd naar uw wensen. Hierbij wordt rekening gehouden met de beleving van de bezoekers en de verschillende muziekstijlen.

Compass

Partners

Protocol Recordings Synq Audio Dancetour TCM Gas