Dance-feest, banner met logo Lacosta-Media

Special Effects

Special effects zijn alle elementen die tegenwoordig niet meer mogen ontbreken. Special effects bereiken snel en makkelijk een groot publiek waardoor en in een korte tijd een adembenemende sfeer neergezet kan worden. Omdat het gaat om professionele apparatuur wordt hierbij, door ons, extra op de veiligheid van iedereen gelet.

Bij special effects kunt u denken aan:

  • CO2jet; dit is een apparaat die wordt aangesloten op een CO2 fles. Een CO2jet kan worden bevestigd in trussen of op een baseplate.
  • Eveneens kan een CO2gun worden vastgehouden door danseressen, MC’s of DJ’s.
  • Turbojet; dit is een apparaat die wordt aangesloten op 4 CO2 flessen. De Turbojet geeft een uitstoot tot 20 meter, afhankelijk van de omgeving.
  • Confetti; snippers in allerlei vormen en kleuren die biologisch afbreekbaar, kleurvast en brandvertragend zijn. Dit kan worden afgeschoten met hand-helds, confetti shooters, stadium shots, blasters en swirls.
  • Streamer; lange slierten in allerlei kleuren en lengtes/breedtes die biologisch afbreekbaar, kleurvast en brandvertragend zijn. Streamers kunnen worden afgeschoten in hand-helds, confetti shooters en stadium shots. Makkelijk op te ruimen!
  • Stage-flames; spectaculaire machines waarbij het licht en de warmte goed voelbaar is. Stage-flames ook wel vlammenwerpers genoemd roepen vaak grote zorgen en vragen op, neem daarom gerust contact met ons op voor een eerlijke, goede en duidelijke uitleg.

Dan zijn er nog kleine effecten denk hierbij aan bellenblaasmachines, valdoek-systemen en schuimmachines.

Al onze special effects worden bediend door professioneel opgeleid en gekwalificeerd personeel. Al onze producten zijn voorzien van de juiste veiligheidskeuringen en betreffende certificaten. Ons personeel neemt de veiligheid in acht en beslist na eigen inzicht of de wensen uitgevoerd kunnen worden. Ons personeel staat altijd met elkaar in contact door middel van portofoons om de maximale veiligheid te garanderen.

CO2-kanonnen CO2-gun CO2-kanonnen

Partners

Protocol Recordings Synq Audio Dancetour TCM Gas