Vuurwerkshows

Vuurwerk maakt een show compleet! Of het nu binnen of buiten is, alles is mogelijk.

Vuurwerk is in te delen in twee categorieën, het PSE (pyrotechnics special effects) ook wel bekend als theatervuurwerk, en GV (groot vuurwerk).

- PSE (Pyrotechnisch special effects): Steeds vaker zie je vuurwerk voor een podium en langs een catwalk, dit theatervuurwerk valt onder de categorie PSE.
Door de geringe veiligheidsafstand van slecht 1 meter is vereist, is het gemakkelijk en veelzijdig in te zetten. De verschillende effecten als: Fonteinen, Mines, Sparkler-flashes, en extreme knallen kunnen van 1 tot 15 meter hoogte effecten hebben.
Al deze effecten kunnen vanuit elke positie of hoogte op verschillende tijdsmomenten tot ontbranding worden gebracht, zowel los als synchroon op muziek.

- GV (Groot vuurwerk): Je zou bijna kunnen zeggen dat het bij een groot festival erbij hoort, een vuurwerkshow.
Door een slimme combinatie te maken van professioneel vuurwerk; een het mooiere segment ‘’consumentenvuurwerk’’ zijn wij instaat mooie eindshows te maken tegen aantrekkelijke prijzen.
Wanneer er alleen consumentenvuurwerk gebruikt wordt, is de veiligheidsafstand 15 meter, dit is erg handig wanneer er achter een podium niet heel veel ruimte is.
Het buiten vuurwerk kan op verschillende manieren ontbrand worden, met de hand, elektronisch of via een computersysteem waarbij het zelfs mogelijk is het vuurwerk synchroon met muziek te ontbranden.

Wij bieden verschillende budgetcategorieën aan waarin wij, naar uw wens, een vuurwerkshow kunnen maken.
Het hele vergunningstraject wordt door ons verzorgd, en u heeft daar dan ook geen enkel omkijken naar. De kaliber grootte van het vuurwerk bepaald de diverse vergunningsaanvraag tijden.
Deze tijden lopen uiteen van 14 dagen tot 14 weken. Er zijn dan ook verschillende afstanden vanaf de ontbranding plaats vereist voor de veiligheid van het publiek.
Dit is allemaal wettelijk bepaald en vastgelegd in het vuurwerkbesluit. Dit wordt ook allemaal door ons team bekeken en met u besproken.
Indien nodig kunnen we bij u langskomen om de mogelijkheden te bekijken, neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Onze Service: